(Informacije po redosledu: avgust 2005 unazad do avgusta 2004)
 

Baby formula u akciji

 

Nova godina je donela i nove poslovne planove, organizaciju i evidentne pozitivne rezulatate. Januar mesec je započeo novim prodajnim kampanjama i permanentnim angažovanjem potencijala kompanije u težnji da se sem prisutnosti i prepoznatljivosti na tržištu postigne i kvalitet više, shodno osnovnim postulatima "Beby formule". Nove marketinške kampanje započete u februaru zadržaće i unaprediti pozitivne trendove i rezultate iz januara...

 

Zdrava Voda d.o.o. na SEEMAR 05

Skup istraživača u marketingu u regionu jugoistočne Evrope 2005. godine, SEEMAR 05, pokazao se kao izvanredna prilika za susrete istraživača i korisnika istraživanja, razmenu iskustava i poslovnih ideja, sticanje novih uvida i razvoj industrije istraživanja u celini. SEEMAR 05 održan 25-27 maja ove godine u potpunosti je opravdao čekivanja. Zdrava Voda d.o.o. je bila prisutna i na ovom skupu.

 

Pogledajte foto reportažu za više detalja.

   

Христос Воскресе

 

Uskrs, veliki hrišćanski praznik je pred nama. Praznik sa kojim počinje novi životni ciklus u prirodi, vreme kada započinju mnoge aktivnosti i poduhvati. Pred organizam se postavljaju novi izazovi, drugačiji način ishrane, pojačne aktivnosti na poslu. Probudjena priroda kao da mami na dodatne aktivnosti, dugačke šetnje, izlete i rekreaciju. U takvim uslovima, zadovoljenje potrebe organizma za kiseonikom i balans minerala je od izuzetnog značaja, zato neka Vam drave vode Zdrave Vode d.o.o. uvek budu pri ruci...

 
   

kliknite mišem za uvećanje

April u Beogradu - Novi Beograd "Prošetaj"
   

kliknite mišem za uvećanje

April u Beogradu je naziv za stari šlager uz koga su odrasle generacije stanovnika Novog Beograda. Ove godine je proleće na Novom Beogradu otpočelo velikom poplavom, koja je omiljena šetališta duž Save pretvorila u pejsaže tipične za Veneciju. Uprkos svemu uz sponzorstvo Zdrave Vode d.o.o. stanovnici novobeogradskih blokova su se uspešno rekreirali.

   

Pogledajte foto reportažu za više detalja.

   

 

Balkan Net najavio - Osveženje leta 2005

 

I ako se zima još ne predaje i čeka se zvanični početak proleća, šarmantni voditelji kultne emisije TV Pinka, Balkan Net su najavili prvi dogadjaj za leto 2005, Balkan Net osveženje leta 2005, zdrave vode Zdrave Vode d.o.o. Emisiji koja povezuje zemlje Balkana i na orginalan način osvetljava kulturne i društvene dogadjaje, posebnu draž daju nekonvencionalni i duhoviti voditelji i poznati gosti. U emisijama od 19/20.03.2005 prijatno iznanadjenje za voditelje, goste i gledaoce je priredila Zdrava Voda d.o.o., darujući voditeljima i gostima primerke specijalne bočice zdrave vode za poneti sa posebnom etiketom, a za tri gledaoca besplatno korišćenje u trajanju od tri meseca uredjaja za hladjenje vode (water cooler) i zdrave vode za konzumiranje.

Neki od gostiju su izuzetno dobro prihvatili ovu ideju i najavili, da njihovi obožavaoci mogu uskoro očekivati na koncertima osveženje u obliku boca zdravih voda sa posebno dizajniranom etiketom - uspomenom na koncert.

Zdrava Voda se pridružila dobrim vibracijama koje emituje Balkan Net, dodajući svoje zdrave vode za dobro i zdravo osveženje.

 

Pogledajte delić atmosfera iz martovskih emisija:

Duhoviti voditelji, iskričavi dijalozi i zdrave vode Zdrave Vode d.o.o., daju poseban šarm emisiji...

Oni imaju šta da kažu i otpevaju na prostoru Balkana, Masimo, Luna, Čeda. Dobre vibracije koje pružaju su prepoznatljive i van granica naših prostora....

Orkestar Balkan Net-a je stalno u akciji tokom emisije, zadužen je za dobro raspoloženje i dobru muziku...

Za više informacija o korišćenju proizvoda Zdrave Vode d.o.o. za sopstvene reklamne poruke pogledajte galeriju realizacija!

 

 

 
Miss Lepog i Zdravog Osmeha

Zdrava Voda d.o.o. kao Generalni Sponzor akcije časopisa Zdrav Život  Mis Lepog i Zdravog Osmeha koja je u toku, obezbedjuje vredne nagrade za pobednicu ali i čitaoce i svoje potrošaće koji učestvuju direktno u izboru. Saznajte sve o zdravom životu, koristite Vaš kućni izvor Zdravlja, watercoolere i zdrave vode Zdrava Voda d.o.o.. Glasajte kuponom iz časopisa ili emailom, čekaju Vas lep i zdrav osmeh i vredne nagrade...

Pošaljite Vaš glas za jednu od 10 finalistkinja emailom!

 

kandidat broj 1

kandidat broj 2

kandidat broj 3

kandidat broj 4

kandidat broj 5

kandidat broj 6

kandidat broj 7

kandidat broj 8

kandidat broj 9

kandidat broj 10

Pošaljite Vaš glas za jednu od 10 finalistkinja emailom!
 

"Zdrava Voda d.o.o." - gost TV Pinka u emisiji Balkan Net!

Zdrave vode i watercooleri sa posebnom konstrukcijom, nosačem svetlećih reklama Zdrave vode d.o.o., biće stalni gosti kultne emisije TV Pinka, Balkan Net. Iskoristite subotu i nedelju da pogledate svoju omiljenu emisiju i upoznate se sa mogućnostima i prednostima zdravih voda i watercoolera, Zdrave Vode d.o.o.

 

Za više informacija o korišćenju proizvoda Zdrave Vode d.o.o. za sopstvene reklamne poruke pogledajte galeriju realizacija!

 

   
"Premijerna voda" - samo sledite putokaz!

 

(Kliknite mišem za uvećanje slike)

 

Sava Centar

Arena

Nastavlja se!

 

   Bioskopi "Sava Centar" u Beogradu i "Arena" u Novom Sadu su postavili posebnu dekoraciju nakon promocije "Premijerne Zdrave VODE"! Samo sledite i Vi ovaj putokaz kada krenete na svoju omiljenu projekciju i vrlo brzo će te biti na cilju, u baru, gde Vas čeka Vaša omiljena zdrava voda kompanije ZDrava VODA d.o.o. Uskoro možete očekivati poznati logo "Premijerne Zdrave VODE" u svim biskopima u Srbiji i Crnoj Gori. Uživajte ponovo u prepoznatljivom ukusu zdrave vode i novoj premijernoj projekciji.

 
"Baby Show" - foto reportaža sa održanog izbora za "Naj Bebu" SCG!

Desilo se, onako kako smo najavljivali, veliki dečiji hepening u Novom sadu, eksluzivna foto reportaža da se podsetite, osetite atmosferu i pridružite nam se na nekoj sličnoj akciji Zdrave VODE d.o.o.

Pogledajte foto reportažu za više detalja.

 
"Premijerna voda"
 

Zdrava VO2DA je postala stalni pratilac premijera svetskih mega hitova u SCG. Mnogi posetioci za osveženje tokom projekcija jednostavno traže "Bocu premijerne vode", stoga i Vas očekujemo na najnovijoj premijeri...

Pogledajte galeriju etiketa za više detalja.
 
"Baby Show"

 

"Baby Show", jedinstvena manifestacija u SCG na kojoj Zdrava VODA d.o.o. daje svoj nesebični doprinos. Pesonalna bočica poznatog brenda u svetu zdravih voda, Zdrava VO2DA, sa slikom bebe učesnika će biti draga uspomena za učesnike, roditelje i same bebe kada porastu. Neznamo ko će biti najlepša beba u SCG, ali znamo da će mali pobednik sigurno biti na boci Zdrave VODE d.o.o., bilo im zdravo i srećno detinjstvo.

 

 

 

 

Pridružite se manifestaciji i uživate u razdraganosti i igri naših najmladjih sugradjanja.

 
"Priča o uspehu"...

 

Posle premijera u Sava Centru, Zdrava VODA d.o.o. i Vojvodini u dogočnom angažmanu sa "Zvezda filmom". "Baby formula" u punom sjaju u filmskom sazveždju SCG...

 

Kliknite mišem na sliku pisma za povećani prikaz

 

Još jedan mega hit premijera uz premijernu "Zdrava VO2DA". Uživajte, budite odmorni i opušteni uz Vašu omiljenu zdravu vodu. Priča o uspehu se nastavlja...

Pogledajte galeriju etiketa za više detalja.

Kliknite mišem na sliku za uvid u sadržaj

 
Zdrava VODA d.o.o. i omladina JAZAS-a u borbi protiv AIDS-a

 

 

Za veliki jubilej omladine JAZASA, 10 godina u borbi protiv AIDS-a, 1 decembra 2004 godine, Zdrava VODA d.o.o. je kreirala prigodnu etiketu za svoj poznati brend zdrave vode Zdrava VO2DA.

Pogledajte galeriju etiketa za više detalja.
 
Ekološka Novogodišnja akcija Zdrava VODA d.o.o.
Novogodišnja akcija,

mogućnost zakupa novogodišnjih jelki,

od 15.12. 2004 do 15.01.2005 godine.

Usluga obuhvata isporuku, postavljanje  i odnošenje jelke. Sve jelke su smešetene u odgovarajućoj saksiji.

Uživajte u predstojećim praznicima, jelka je naša briga.

Pomognite veliku ekološku akciju, sačuvajte Vaše drvo.

Za više informacija pozovite +381 (0) 11 318 76 63 ili pošaljite e-mail.

Zdrava VODA d.o.o. i svetski mega hitovi

Posetite premijere svetskih filmskih hitova u bioskpu Sava Centar i biskopima širom Crbije, uživajući glumi Vaših ljubimaca i u Vašoj omiljenoj vodi tokom projekcija... Pogledajte galeriju etiketa za više detalja.

 
Zdrava VODA d.o.o. na Telforu
 

 

Od momenta svečanog otvaranja , kao i tokom trajanja manifestacije bilo je očigledno prisustvo sinergija jedne od vodećih kompanija u oblasti komunikacija Telefonije d.o.o, i kompanije Zdrava VODA d.o.o. Zahvaljujući novom konceptu marketinškog nastupa obadve kompanije su na Telforu 2004 imali izuzetan uspeh.

Pogledajte foto reportažu za više detalja.

 

Baby formula

 

Nova tehnologija ASO®, kreativnost i maštovitost marketing tima Zdrave Vode d.o.o., doneli su novu formulu nastupa na tržištu, koja već donosi rezultate i nastavlja kontinuitet osnovne strategije kompanije, "biti za korak ispred drugih".

 

Šta u praksi znači "Baby formula"?

 

Pre svega kvalitetnu zdravu vodu obogaćenu kiseonikom i mineralima treće generacije, izvanredne čistoće, koju mogu konzumirati svi uzrasti populacije uključujući i bebe. Način vezivanja kiseonika i absorpcija od strane organizma konzumenta su odlike zdrave vode koje podjednako odgovaraju najrazličitijim grupama, kako kod svakodnevne upotrebe tako i kod pojačanih fizičkih napora i u stresnim situacijama.

 

Način pakovanja zdrave vode podseća na prilagodljivost lego kockica: od bočica za poneti, preko porodičnih pakovanja do pakovanja za watercooler aparate! Sva ova pakovanja su izvanredno prilagodjenja potrebama korišćenja, atraktivnog su izgleda, a sačinjena su od materijala pažljivo odabranih da zadovolje stroge standarde, da bi održali čistoću, ukus i upotrebljivost zdrave vode za duži period. Zavisno od ambijenta i Vaših navika, Vaša zdrava voda će biti uvek sa Vama!

 

Maštovitost i kreativnost marketing tima Zdrave Vode d.o.o., su na tržištu Srbije i Crne Gore i stranim tržištima stvorili sinergiju brendova i omogućili da se u okviru "Baby formule" iskažu lični stavovi, izvrši promocija komapnije, važan lični, društveni ili sportski dogadjaj, pokloni poslovnim partnerima, prijateljima i najdražim osobama lep suvernir - zdravlje u boci!

 

Watercooler aparati su u realnom životu mesta gde se ljudi okupljaju svakodnevno, ponekad i 24 sati neprekidno, da bi se osvežili zdravom vodom, instant napicima i razmenili po koju reč, onoliko koliko im sam ambijent i poslovi dopuštaju...

 

Watercooler aparati Zdrave Vode d.o.o su već opremljeni za ove potrebe i nalaze se na mestima na kojima se mogu postaviti Vaše važne poruke. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku.

 

"Baby formula" znači i kontinuitet i integraciju predhodnih iskustava Zdrave Vode d.o.o. u pružanju efikasnih i kvalitetnih usluga distribucije i održavanja, kao što svaka beba nosi genetskih kod predhodnih generacija i sposobnost da brzo akumulira novostečeno pozitivno iskustvo.

 

Pogledajte galeriju prvih iskustava tokom primene "Baby formule" i pratite njen uspešan rast na stranicama ove prezentacije. Sigurni smo da će te naći načina da neku od realizacija i Vi primenite ili će te nam doneti neku novu ideju koju ćemo zajedno realizovati.

 

 

 

Uz "Baby formulu" će te biti ne samo zdravi već i kreativni.

 

 

 

Nastavak uspešne saradnje

 

U sklopu unapredjenja dugoročnih poslova na tržištu Srbije i Crne Gore i 11 zemalja Istočne Evrope Zdrava Voda je obezbedila nastavak eksluzivnih distributerskih prava za ASO® Activated Oxygen tehnologiju od svog američkog partnera BIO2 International Inc. Nova tehnologija koja predstavlja zadnji razvoj oblasti primene aktivnog kiseonika, je podvrgnuta strogim atestima tipičnim za američko tržište, pokazala je i izuzetne rezultate u masovnoj primeni, kod sportista i zanimanja za velikim naporima i strestnim situacijama. Nastavak implementacije nove tehnologije u okviru brendova Zdrave Vode d.o.o. donosi nesumljivu prednost kod konzumiranja zdravih voda i na tržištima na kojima Zdrava Voda d.o.o. poseduje prava eksluzivne distribucije.

 

Pismo BIO2 o eksluzivnim distributerskim pravima.

 

 

Zdrava Voda za poneti!

 

Jesen sa obiljem plodova i promenljivim vremenom, nagoveštava zimu i izazove za organizam koje donosi ovo godišnje doba. Zdrave Vode kompanije Zdrava Voda d.o.o. nam mogu pomoći da održimo vitalnost i aktivnost organizma i u periodu koji pred nama. Duži boravak u zatvorenim prostorijama za sobom povlači i smanjen priliv kiseonika! Način ishrane će sve više biti uslovljen smanjenim izborom namernica! Imaćemo potrebu za toplim napicima... Zdrave vode prečišćene od zagadjenja raznih vrsta, obogaćene mineralima treće generacije i bogate kiseonikom će nam omogućiti da se osećamo ugodno i aktivno i narednom periodu. Zdrava Voda d.o.o. je upravo u ovom trenutku tržištu ponudila i eksluzivnu mogućnost da svoju zdravu vodu uvek imate uz sebe.

 

Jesen svakako znači i da se mnogi sportski dogadjaji sele u dvorane, da se sportisti intenzivno pripremaju za nove i otežane uslove nastupa. Izbor hrane i napitaka tokom sportskih aktivnosti je sigurno pažljivo izabran i programiran. Samo vrhunski proizvodi, viskokog kvaliteta i povoljnog dejstva na zdravlje i formu sportista se prihvataju. I, već na premijeri novog proizvoda kompanije Zdrave Vode, tokom otvaranja Klizačkog prvenstva za juniore u Beogradu (ISU Junior Grand Prix, Belgrade, 23-26 September) organizator, treneri i takmičari su izuzetno brzo i sa velikim pohvalama prihvatili novi proizvod.

 

Kvalitet zdravih voda i nastupa je komapaniji Zdrava Voda d.o.o. otvorio put za dugoročnu saradnju sa Savezom Klizačkih Sportova Srbije i Crne Gore kao i ugovor o eskluzivnom marketinškom nastupu tokom pomenutog medjunarodnog sportskog dogadjaja.

Poseban kuriozitet nastupa Zdrave Vode je prikazana mogućnost korišćenja nove boce kao medija za marketinške poruke! Pod sloganom "Otkrijte sebe u SCG", budući šampioni u umetničkom klizanju su darivani kvalitenom zdravom vodom obogaćenom kiseonikom pogodnom za njihove sportske napore ali i sa etiketom na kojoj se nalazio njihov lik i simbol malog vrapca, kao dragi suvernir na dane provedene u Beogradu!

 

Pogledajte zanimljivu foto reportažu sa dodele "personal bottle" takmičarima na ISU Junior Grand Prix, Belgrade.

 

 

Iscooliraj leto!

 

Tradicionalno, letnji period je prepun dogadja i akcija kojima kompanija Zdrava Voda d.o.o zajedno sa svojim partnerima stanovnicima Beograda priredjuje prijatna i osvežavajuća iznenadjenja.

 

 

Od 1 avgusta u pasažu na Obilićevom vencu, TC MIlenium, tradicionalni promotivni punkt Zdrave Vode...

Prometeri Zdrave Vode će Vam objasniti najnovije proizvode, prednosti nove ambalaže kao i najznačajnije karakteristike svojih brendova.

Posebno zadovoljstvo će vam predstavljati degustacija zdrave vode u prekrasnom ambijentu letnje bašte Red Star Caffe.

Promocioni punkt Zdrava Voda d.o.o je Vaš kutak za osvežavajući trenutak.

Pogledajte kraću fotoreportažu sa lica mesta...

 

 Ovoga leta kompanija je učinila izuzetne napore da kroz nove forme i nove renomirane partnere učini ove akcije što masovnijim, kako bi što veći broj gradjana mogao da uzme učešće u njima. Pobrojimo samo neke od njih:

Kliknite za uvid u izgled oglasa Kliknite za uvid u izgled časopisa Kliknite za uvid u izgled oglasa  

 

Blic osveženje!

blic.co.yu

Poklon čitaocima časopisa Modul

gradjevinskicentar.co.yu

Poseban poklon članovima kluba

lovedelux.com

Rezultat udruženih potencijala kompanije Zdrave Vode d.o.o., vodećeg dnevnog lista, specijalzovanog časopisa za oblast gradjevinarstva i provajdera omiljenog sastajališta brojnog auditorijuma na Internetu, je mogućnost da tokom leta 2004 godine preko 6000 novih watercooler bude u službi osveženja srećnih dobitnika!

 

Čitajte Vaš omiljeni dnevni list Blic, pronadjite najnovije zanimljvosti iz gradjevinarstva i aritekture u časopisu Modul i dok surfujete na svom omiljenom sajtu uživajte u osveženju koje Vam donosi watercooler Zdrave Vode d.o.o. sa kvalitetnom zdravom vodom-produktom iz Srbije.

Za punoletne čitaoce Blica iz Beograda koji nisu u mogućnosti da nas posete na našoj adresi a žele da postanu dobitnici, nudimo dodatne mogućnosti! Od 1 avgusta na tradicionalnoj lokaciji u pasažu na Obilićevom vencu na promotivnom punktu Zdrave Vode možete predati Vaš kupon. Takodje možete Joker kupon ili odgovarajući skenirani kupon iz lista Blic poslati elektronskom poštom našoj marketing službi.

Pošaljite elektronsko pismo u kome će te navesti Vaše puno ime i prezime, broj lične karte i mesto izdavanja, kao i punu adresu, po mogućstvu uz pismo prikopčajte skeniran odgovarajući kupon iz lista blic ili gore prikazani  Joker kupon. Pismo pošaljite na adresu:

zdravavoda@hotmail.com

 

 tekuća godina

 predhodna godina

 vrh stranice