Spoznorstvo značajnih kulturnih i društvenih dogadjaja je utkano u tradiciju komanije Zdrava VODA d.o.o.

Zdrave vode, aparati za vodu, vredne nagrade sa znakom Zdrave VODE d.o.o. su rado vidjeni gosti, pogotovo na humanitarnim manifestacijama..

 

  Jedinstvena je ocena posetioca, sportista i sportskih radnika da je ovogodišnje evropsko prvenstvo u stonom tenisu (BETT07) bio izuzetno uspešan sportski dogadjaj. Beograd i njegov neponovljivi šarm, velelepna dvorana, motivisani takmičari, kvalitetan i borben stoni tenis, predani i efikasni organizatori su svakako doprineli ovakvoj oceni koju je potvrdio i Kongres Evropske Unije za Stoni Tenis (European Table Tennis Union), tokom svog zasedanja u Beogradu.

  Zdrava VODA MEDIA d.o.o. u ulozi odgovornog za marketinških aktivnosti na prvenstvu je u potpunosti opravdala očekivanja organizatora. Sem kvaliteta servisa, zdravih voda i tradicionalnog hita sportskih manifestacija, personalizovane bočice, Zdrava VODA Media d.o.o., je omogućila posebne doživljaje za posetioce i učesnike prvenstva. Izložba karikatura vezanih za stoni tenis je izazvala veliko interesovanje i postavila nove standarde za prateće manifestacije. Bočice zdrave vode sa specijalnom etiketom i slikama sportista i organizatora, koje su često korišćene kao jedinstvene indetifikacione kartice jer su ih vlasnici uvek imali uz sebe i ukusne majce sa izborom najboljih karikatura su bili zaštitni znak ovog prvenstva.

   40-ti jubilarni BITEF je opravdao sva očekivanja. Septembra 2006 Beograd je bio svetska prestonica teatra. Pokret, igra, gluma, osvojili su trgove, ulice Beograda. Počelo je vedrom procesijom glumaca atraktivnim vozićima koje je osmislia Zdrava VODA MEDIA. Nisu izostale ni tradicionalne zdrave vode ovoga puta u vekom broju različitih aroma. Zdrava VODA d.o.o. i ovoga puta  pravdala epitet "Oficijelno osveženje"....

    Evropa i svet slave četvrt milenijuma od rođenja muzičkog genija Volfganga Amadeusa Mocarta. BELEF je ovaj veliki jubilej obeležimo ekskluzivnim filmskim programom. U okviru ove proslave grad Beč, je poklonio BELEF-u i Beogradu izbor izuzetnih filmovanih muzičkih zapisa izvođenja Mocartovog operskog, orkestarskog i koncertnog repertoara, u intrepretaciji najpoznatijih svetskih umetnika. Festival je omogućio da u urabanom ambijentu poštovaoci Mocrta uživaju u njegovim remek delima ali i u hrani i osvežavajućim pićima pre, za vreme i posle projekcije čuvenih muzičkih dela. Za posetioce su obezbedjne i vredne nagrade:  vikend za dve osobe u Beču.

 Zdrava Voda d.o.o i njeni stručni timovi su obezbedili dodatno uživanje za posetioce manifestacije, zdrave vode u izobilju za koju se pobrino brojni "orkestar" watecoolera.

   Deca su ukras sveta, kaže popularna pesma. Današnji način života, zagadjena okolina, hrana i voda, stres roditelja su preveliki izazovi za najmladju generaciju. Pad imuniteta beba može imati dugoročne posledice za ceo život. Dojenje i zdrave vode slažu se medicinski stručnjaci mogu sprečiti ovakvu situaciju.

Zdrava VODA D.O.O. je bila spozor Svetske nedelje dojenja održane 6 avgusta 2006, koja je u organizaciju časopisa Mama, Trudnoća kao i Udruženja održana u prelepom ambijentu platoa ispred paviljona Cvete Zuzorić na Kalemegdanu. Bočice zdrave vode sa prigodnom etiketom su bile apsolutni hit manifestacije, po mišljenju roditelja i reakciji beba.

Prva konferencija o direktnom marketingu održana u Beogradu 6 i 7 oktobra 2005 godine, je bio znaćajan i inspiritivan dogadjaj za poslenike u marketingu i značajno iskustvo za prisutne preduzetnike. Zdrava Voda d.o.o. je svojstvu sponzora dala značajan doprinos u obezbedjivanju izvarednih radnih uslova. Pored već poznatih zdravih voda i aparata za vodu koji su stalno bili na usluzi učesnicima, Zdrava Voda je svojom bocom za poneti sa prigodnom etiketom i water coolerima sa posebnom konstrukcijom za svetleće reklame ukazala na praktične realizacije koje u kontekstu sadržaja konferencije mogu biti izuzetno moćno rešenje u realizacijama direktnog marketinga....

Akcija "Praznik srca" je održana u Beogradu povodom Svetskog Dana Srca. Zdrava Voda d.o.o. je bila jedan od sponzora akcije koja je 25.09.2005 godine u Beogradu na Adi Ciganliji okupila veliki broj poznatih sportista, javnih radnika, rekreativaca i postioca. Zdrave vode Zdrave Vode d.o.o. uz različite sadržaje i bogat umetničko rekreativni program su se izvanredno uklapale u predivni ambijent Ade Ciganlije....

 

SEEMAR 05,

 

Godišnja Konferencija Istraživača u Marketingu u regionu jugoistočne Evrope, Maj 25-27, Kongresni Centar Sava, Beorad,

 

podržana od strane Zdrava Voda d.o.o.

 

Šetnja, rekreacija, druženje i zdrave vode Zdrave Vode d.o.o. jedinstvena formula za Zdrav Život.

Baby Show održan 11.12.2004 godine je bio pravi festival dečije lepote, radosti i dobre zabave. Baby formula u interpretaciji već poznate poslovnosti i kvaliteta zdravih voda Zdrave Vode d.o.o. je donela dodatnu vrednost ovoj manifestaciji a pobedniku watercooler za srećnije detinjstvo.

 

 

 

U letnjoj bašti Sava Centra u periodu 11.08. - 17.08.2003 održano je takmičenje napoznatijih svetskih disk džokeja.  Kompanija Zdrava Voda je bila prisutna na ovom događaju kao sponzor i doprinela svojim proizvodima i stručnim uslugama, dobrom i zdravom raspoloženju.

 

 

 

 

 vrh stranice