(Informacije po redosledu: tekuća godina unazad do avgusta 2005)
 

Baby formula u akciji

 

Nova godina je donela i nove poslovne planove, organizaciju i evidentne pozitivne rezulatate. Januar mesec je započeo novim prodajnim kampanjama i permanentnim angažovanjem potencijala kompanije u težnji da se sem prisutnosti i prepoznatljivosti na tržištu postigne i kvalitet više, shodno osnovnim postulatima "Beby formule". Nove marketinške kampanje započete u februaru zadržaće i unaprediti pozitivne trendove i rezultate iz januara...

 

Izvanredna ocena za organizatore Evropskog prvenstva u stonom Tenisu, Beograd, Mart/April 2007

   Jedinstvena je ocena posetioca, sportista i sportskih radnika da je ovogodišnje evropsko prvenstvo u stonom tenisu (BETT07) bio izuzetno uspešan sportski dogadjaj. Beograd i njegov neponovljivi šarm, velelepna dvorana, motivisani takmičari, kvalitetan i borben stoni tenis, predani i efikasni organizatori su svakako doprineli ovakvoj oceni koju je potvrdio i Kongres Evropske Unije za Stoni Tenis (European Table Tennis Union), tokom svog zasedanja u Beogradu.

Srpsko-Litvanski par Aleksandar Karakašević i Ruta Paskauskiene, treći put zaredom šampioni Evrope u mešovitom dublu.

 

 Zdrava VODA MEDIA d.o.o. u ulozi odgovornog za marketinških aktivnosti na prvenstvu je u potpunosti opravdala očekivanja organizatora. Sem kvaliteta servisa, zdravih voda i tradicionalnog hita sportskih manifestacija, personalizovane bočice, Zdrava VODA Media d.o.o., je omogućila posebne doživljaje za posetioce i učesnike prvenstva. Izložba karikatura vezanih za stoni tenis je izazvala veliko interesovanje i postavila nove standarde za prateće manifestacije. Bočice zdrave vode sa specijalnom etiketom i slikama sportista i organizatora, koje su često korišćene kao jedinstvene indetifikacione kartice jer su ih vlasnici uvek imali uz sebe i ukusne majce sa izborom najboljih karikatura su bili zaštitni znak ovog prvenstva.

   Zdrava VODA MEDIA d.o.o. koristi ovu priliku da svim takmičarima a posebno osvajačima medalja čestita na sportskom uspehu, zahvali organizatorima na ukazanom poverenju, a posetiocima novih sportskih manifestacija obećava da će im i ubuduće stajati na raspolaganju proverene aromatične zdrave vode uz niz novih prijatnih iznenadjenja.

 
Ugovor o poslovnoj saradnji, Zdrava VODA MEDIA d.o.o i Organizacioni komitet Evropskog prvenstva 2007 u stonom tenisu, januar 2007

  Beograd će biti domaćin još jednog evropskog prvenstva, ovoga puta u stonom tenisu. Ovo je veliko prizananje za dosadašnje uspehe srpskog  stonog tenisa, više puta proverene organizatorske sposobnosti sportskih organizacija Srbije i tradicionalnoj gostoljubivosti i otvorenosti Beograda i Beogradjana. Zdrava VODA d.o.o. će na ovom kao i napredhodnim prvenstvima i velikim dogadjajima u Beogradu imati važnu ulogu. Ovoga puta pored već dokazanog kvaliteta servisa u distribuciji osvežavajućih zdravih voda, Zdrava VODA MEDIA d.o.o. će biti nosilac marketinških aktivnosti na prvenstvu. Ugovor koji je sklopljen 25.01.2007 sa Organizacionim komitetom Evropskog prvenstva 2007 u stonom tenisu, je veliko priznanje marketinškom potencijalu Zdrava VODA MEDIA d.o.o. ali i nastavak uspešno obavljenih marketinških aktivnosti na dogadjajima koji su obeležili 2006 godinu, kao što su:

40 jubilarni BITEF, Mocartov filmski festival Beč - Beograd,  Finale svetske odbojkaške lige...

 

Poželimo našim sportistima puno uspeha i medalja, organizacionom komitetu dobro obavljen posao, puno uživanje za posetioce, a Zdrava VODA MEDIA d.o.o. da održi i unapredi dostignuti renome sa predhodnih velikih sportskih dogadjaja.

  Vidimo se na prvenstvu važnom za evropski sport i naš Beograd uz kvalitetne servise, osvežavajuće zdarve vode i marketinško umeće Zdrava VODA MEDIA d.o.o.., 25. marta do 1. aprila.

  Sportistima i učesnicima prvenstva iz 25 evropskih zemalja, želimo ugodan i prijatan boravak u našem gradu, puno sportskih uspeha i prijateljstava koja se pamte....

kliknitemišem za uvećanje

(Kliknite miše na sliku za uvećanje)

   

Ugovor o poslovnoj saradnji, Zdrava VODA MEDIA d.o.o i Srbijaput d.o.o, januar 2007

 

  Početak nove poslovne godina je izuzetno uspešan za marketing tim Zdrava VODA MEDIA d.o.o. Baza velikih korisnika je obogaćena za izuzetno značajnu referencu, ugledno preduzeće Srbijaput d.o.o. Ugovor koji je sklopljen 22 januara 2007 godine značajan je i po tome što donosi novi kvalitet u odnosima sa velikim privrednim subjektima i otvara nove vidove poslovne saradnje, koje uključuju i prava prodaje i distribucije u 25 članica koje čine sistem Srbijaput. Ugovor se odnosi na aparate za vodu kao i negaziranu vodu za piće u ambalaži od 18.9l. Ugovor sadrži izuzetne pogodnosti za velike privredne subjekte i plod je dugodišnjeg iskustva Zdrava VODA d.o.o. u saradnji i pružanju servisa kod najvećih privrednih subjekata u Srbiji. Procena je da će tokom realizacije ovog ugovora biti instalirano novih 1000 aparata za vodu, što će obzirom na kvalitet zdravih voda i usluga koje pruža Zdrava VODA MEDIA d.o.o. umnogome doprineti poboljšanju radnog učinka u sistemu Srbijaput d.o.o.

Pogledajte listu članica u sistemu Srbijaput d.o.o

   

Isprava o žigu

Registarski broj 51475

  Šta čini fenomen savremenog tržišta, koga popularno nazivamo brend? To je pre svega činjenica, da je proizvod ili servis masovno prihvaćen na tržištu, daje lako prepoznatljiv i da je sertifikovan od strane ovlašćenih organizacija. Kao i mnogi popularni brendovi i Zdrava VODA d.o.o. je bila često u poziciji da se zloupotrebi njeno ime, logo, žig i slično. Stoga Zdrava VODA d.o.o.  podseća da je preko četiri godine vlasnik zaštićenog žiga shodno Ispravi o žigu registarski broj 51475.

Isprava o žigu registarski broj 51475

kliknite mišem za uvećanje

(za uvećanje kliknite na sliku mišem)

   
Upozorenje o zaštiti prva distribucije, decembar 2006

  Industrijski analitiačari smatraju da trenutak kada tržište priznaje, kvalitet, tradiciju i popularnost proizvoda i njegovo prerastanje u opšte poznati i prihvaćeni brend prati i pojava prvih nelegalnih kopija...

  Zdrava VODA d.o.o. se upravo pred kraj uspešne poslovne godine susrela sa ovim fenomenom, pojavom kopiranja i nelegelne distribucije njenih zdravih voda. O ovom dogadjaju je inostrani partner BIO2 INTERNATIONAL INC  izdao saopštenje i posebnim pismom naglasio eksluzivitet distribucionih prava Zdrava VODA d.o.o.

 Mole se cenjeni potrošači da bilo kakvu sumnju u pogledu autentičnosti zdravih voda ili servisa Zdrava VODA d.o.o, provere na telefon 011 318 76 63 ili pošalju e-mail poruku zdravavoda@hotmail.com

 

pismo BIO2 INTERNATIONAL INC. prevod pisma BIO2 INTERNATIONAL INC.

(za uvećanje kliknite na sliku mišem)

   
Publikacija Biznis&Finasije, BIZNIS TOP 2005, Novembar 2006

Prelistavajući novu publikaciju BIZNIS TOP 2005, koja pruža obilje podataka vezanih za poslovne tokove i vodeće kompanije u Srbiji rukovodeći tim Zdrava VODA d.o.o. je imao mnogo razloga za zadovoljstvo. Zdrava VODA d.o.o. se našla u izuzetnom društvu uspešnih kompanija.

I ako je početak poslova sa automatima za vodu u Srbiji zbog prisutnih zabluda i klišeja o vodnim potencijalima, ličio na situaciju prodaje frižidera eskimima, vizija rukovodećeg tima Zdrava VODA d.o.o. se pokaza kao ispravna, potreba za zdravim vodama i novoj naprednijoj kulturi življenja, bila bi nezamisliva bez bez water coolera.

 

Gradeći uspešnu poslovnu politiku osloncem na proverene partnere i vodeće tehnologije, kvalitetnim servisima i visokim efikasnošću, Zdrava VODA d.o.o. je stvorila jaku korisničku bazu. Kroz više marketinških programa Zdrava VODA d.o.o. je podjednako okrenuta poslovnim sistemima, preduzetnicima, porodičnim i individualnim korisnicima.

Mnogi kulturni, sportski, poslovni dogadjaji i humanitane akcije su podržani i sponzorisani kvalitenim servisima, zdravim vodama i osmišljenim marketinškim aktivnostima.

Zdrava VODA d.o.o. je u svojoj  oblasti poslovanja poznata po mnogim inovacijama. Prvi oksižen kafe u Beogradu, vode obogaćene kiseonikom samo su neki od putokaza na tržištu.

Shvatajući značaj i potencijale vode u svakodnevnom životu, konzumerima njenih proizvoda pored izvanrednog osveženja, jedinstvenog ukusa i nove kulture života, nudi i jedinstven način prenošenja poslovnih poruka. "Lična boca", "Reklama za poneti", multi medijalni water cooler aparati, su samo neki od zaštićenih patenata nastalih iz saradnje sa renomiranim partnerima, naučnicima i naučnim ustanovama.

Zdrava VODA d.o.o., je kroz posebne programe zajedno sa malim preduzetnicima razvila široku distributivnu i partenrsku mrežu u celoj Srbiji, pružajući svoj doprinos opštem društvenom napretku.

Prateći CD ROM uz publikaciju, pokazuje na atraktivan način još jednu važnu dimenziju poslovne politike Zdrava VODA d.o.o., permanetnu edukaciju o značaju zdravih voda za život ljudske populacije svih uzrasta.

 

Slogan Zdrave VODA d.o.o., "Dodajte vodu za uspešan rast poslovanja" je stoga primeren i značaju i sadržaju publikacije...

 

Promocija novih aromatiziranih zdravih voda, AROMA Zdrava VO2DA, oktobar 2006

   Zdrava VODA d.o.o. nastavlja sa uspešnom promocijom svojih aromatizovanih zdravih voda AROMA Zdrava VO2DA, u tradicionalnim bojama i eksluzivnoj ambalaži u povodu 40 tog jubilarnog BITEF-a, na mnogim bilbordima u Beogradu. Koristite kontakt telefon sa bilborda (011 318 76 63) za više informacija. Osetite duh BITEF-a i uživajte u proverenom i zdravom osveženju. Probajte ukuse koji vas neće ostaviti ravnodušnim i zdrave vode koje će vas osvežiti...

   

Kliknite mišem na sliku radi uvećanja

   
 40 jubilarni BITEF, 15 Septembar 2006, svečani defile učesnika,

  40-ti jubilarni BITEF je opravdao sva očekivanja. Septembra 2006 Beograd je bio prestonica teatra. Pokret, igra, gluma, osvojili su trgove, ulice Beograda. Počelo je vedrom procesijom glumaca atraktivnim vozićima koje je osmislia Zdrava VODA MEDIA d.o.o. Nisu izostale ni tradicionalne zdrave vode u više različitih aroma. Zdrava VODA d.o.o. i ovoga puta  pravdala epitet "Oficijelno osveženje" manifestacije....

Najpopularnije arome zdave vode na BITEFU 2006, "Mentol" i " Blue Curacao", odsada dostupne svim potrošačima...

Kliknite na sliku za uvećanje

 
   

Zdrava VODA d.o.o. na 40-tom jubilarnom BITEF-u, Septembar 2006

Sigurno ste bili u prilici, ako ste posetili Beograd ili ste njegov stanovnik da lično doživite čuvenu izreku "Beograd dušu ima". BITEF je već 40 godina sastavni deo ove čarolije. Menjaju se pozorišni trendovi, smenjuju se klasični, avangardni i eksperimentalni teatar. Ulice, trgovi i zdanja Beograda postaju sastavni deo velikog pozorišnog praznika. Učestvovati i biti na BITEF-u je ne samo priznanje za glumce, režisere i pozorišne poslenike, već i za sve one koji svojim servisima, proizvodima i organizacionim umećem doprinose da i ovoga septembra, BITEF bude onaj naš stari ali i novi do sledeće godine...

  Zdrava VODA d.o.o. je zvanično osveženje ovogodišnjeg jubilarnog BITEF-a, što je svakako motiv više za dokazivanje efikasnosti njenih poznatih servisa, ali i trenutak kada će široj publici prvi put biti predstavljenje nove aromatizovane zdrave vode. Zdrave vode za najistančanije ukuse sa aromom mentola, lubenice, dinje, badema, kore narandže...

kliknite mišem na sliku za uvećanje

kliknite mišem na sliku za uvećanje

Aromatizovane zdrave vode u prigodnoj ambalaži

Suvernir bočica Zdrava VO2DA sa logom manifestacije

  Zdrava VODA MEDIA, će ogranizovati i pružiti logističku podršku defileju učesnika ulicama Beograda na otvaranju BITEF-a, pod nazivom "Za kartu više", zahvaljuje iskazanom velikom priznanju i poverenju organizatoru BITEF-a i u sferi promocija i marketinga.

  Družimo se na BITEF-u ovoga septembra. Mi, naši servisi i proizvodi su lako prepoznatljivi, jer su deo atmosfere i dogadjanja BITEF-a, i vama uvek na usluzi...

   

Jubilej, 12 godina uspešnog rada i primena tehnologija BIO2 International INC., 10 Avgust 2006

 

Zdrava VODA eksluzivni nosioc distribucionih prava i jedan od lidera u primeni ASO® tehnologija na području nekadašnje Jugoslavije i 11 zemalja bivše istočne Evrope, za svoj dugodišnji rad i postignute rezultate dobila je ovo značajno priznanje od svog američkog partnera.

 

Kliknite mišem na sliku za uvećanje

 

 

 Orginalna zahvalnica američke kompanije BIO2 International, INC

   

Mocartov filmski festival Beč - Beograd

05.08 - 12.08. Trg Republike
 

Evropa i svet slave četvrt milenijuma od rođenja muzičkog genija Volfganga Amadeusa Mocarta. BELEF je ovaj veliki jubilej obeležimo ekskluzivnim filmskim programom. U okviru ove proslave grad Beč, je poklonio BELEF-u i Beogradu izbor izuzetnih filmovanih muzičkih zapisa izvođenja Mocartovog operskog, orkestarskog i koncertnog repertoara, u intrepretaciji najpoznatijih svetskih umetnika. Festival je omogućio da u urabanom ambijentu poštovaoci Mocrta uživaju u njegovim remek delima ali i u hrani i osvežavajućim pićima pre, za vreme i posle projekcije čuvenih muzičkih dela. Za posetioce su obezbedjne i vredne nagrade:  vikend za dve osobe u Beču.

 Zdrava Voda d.o.o i njeni stručni timovi su obezbedili dodatno uživanje za posetioce manifestacije, zdrave vode u izobilju za koju se pobrino brojni "orkestar" watecoolera.

   
Yumama.com logo

Svetska nedelja dojenja,

6 avgust 2006, Beograd, Kalemegdan

   Deca su ukras sveta, kaže popularna pesma. Današnji način života, zagadjena okolina, hrana i voda, stres roditelja su preveliki izazovi za najmladju generaciju. Pad imuniteta beba može imati dugoročne posledice za ceo život. Dojenje i zdrave vode slažu se medicinski stručnjaci mogu sprečiti ovakvu situaciju.

Zdrava VODA D.O.O. je bila spozor Svetske nedelje dojenja održane 6 avgusta 2006, koja je u organizaciju časopisa Mama, Trudnoća kao i Udruženja održana u prelepom ambijentu platoa ispred paviljona Cvete Zuzorić na Kalemegdanu. Bočice zdrave vode sa prigodnom etiketom su bile apsolutni hit manifestacije, po mišljenju roditelja i reakciji beba.

   

Nova rubrika na WEB lokaciji zdrave vode, informacije  o potrebnim kadrovima u Zdrava VODA d.o.o.

Pregledajte rubriku "Zaposlenje", pridružite se uspešnom timu Zdrava VODA d.o.o.
   
21 kongres i sajam kozmetike, kompleks hotela Inter Continental,

Beograd, 13 i 14 maj 2006

 

Lepota i zdravlje je bio moto nastupa Zdrava VODA d.o.o. na 21 medjunarodnom kongresu i sajmu kozmetike.  Dugodišnja saradnja sa časopisom "Zdrav Život" se nastavila i na ovoj manifestaciji, gde je Zdrava VODA d.o.o. obezbedila, water cooler aparate, zdrave vode i kvalitetene servise...

   
Drugi sajam farmacije FARMEKSPO,

Beograd, 11 i 12 maj 2006

Uspešan nastup Zdrava VODA d.o.o. na drugom sajmu farmacije FARMEKSPO i pratećim manifestacijama, održanim u Beogradu 11 i 12 maja 2006. Saradnja započeta pre dve godine sa Apotekarskom Ustanovom Beograd biće proširena sa apotekarskim ustanovama u Srbiji, prva implementacija u Apotekarskoj Ustanovi Niš...

Pogledajte foto reportažu

   

Prva Konferencija i izložba širokopojasnih komunikacija jugoistočne Evrope

Beograd, SCG, 10-12 April 2006

Zdrava VODA d.o.o. je uspešno učestvovala zajedno sa svojim velikim korisnicima, vodećim proizvodjačima i pružaocima usluga, na mnogim manifestacijama koje su postale tradicionalne i prepoznatljive u SCG ali i u regionu jugoistočne Evrope. Tako je bilo i aprila ove godine na prvoj konferenciji i izložbi širokopjasnih komunikacija u Beogradu. Zdrave vode, uredjaji za distribuciju vode, kvalitet usluge i efikasnost tima Zdrava VODA d.o.o. doprineli su uspehu i ove manifestacije.

Pogledajte foto reportažu

   
"O vodi, kiseoniku i zdravlju" i u novom ciklusu emisija Brunch 3 Kanala RTS u aprilu...

Uspešni nastupi Zdrave Vode d.o.o. u emisiji Brunch tokom marta kao i veliko interesovanje gledaoca za teme o zdravoj vodi omogućili su nastavak nastupa Zdrave Vode d.o.o. i u novom ciklusu emisija tokom meseca aprila.

Poseban pečat prvoj aprilskoj emisiji je dao poznati svetski ekspert i sportski radnik Dr. prof. Jorga, stručni konsultant Zdrave Vode d.o.o.. Inspirativna objašnjenja i elokvetni odgovori na pitanja voditelja su ukazali na značaj kiseonika i voda obogaćenih kiseonikom u svakodnevnom životu, kod rekreativaca i sportista. Zahvaljujući ASO® Activated Oxygen tehnologiji, američke kompanije BIO2 International Inc. i eksluzivnom pravima distribucije u 11 zemalja Zdrava Voda d.o.o. je u SCG pre mnogih industrijski razvijenih zemalja omogućila konzumiranje ovakvih voda....

Pogledajte foto reportažu

Pogledajte prezentaciju "O vodi,kiseoniku i zdravlju"

     DEO1                                  DEO2

Pošaljite odgovore na nagradne pitanja iz emisije Brunch na adresu:

Zdrava VODA d.o.o

"Za nagradnu igru"

Gandijeva 153/3,

 11070 Novi Beograd

   
22.03.2006 Svetski Dan Vode

 

22.03.2006 je Svetski Dan Voda. U povodu ovoga tokom meseca marta Zdrava Voda d.o.o. je izvela niz aktivnosti promotivnog i edukativnog karaktera. Na slici desno, Slavoljub Stefanović Zdrava Voda d.o.o. i Ivana Višković voditelj popularne emisije Brunch 3 kanala RTS, pored water coolera namenjenih za nagradu TV gledaocima...

Za više detalja pogledajte foto reportažu

 

Decembar 2005, Predstavljen novi izgled boca za poneti

 

 

 

 Za potrebe kafića, restorana, klubova, barova i hotela projektovan je i u okviru nekoliko značajnih projekta primenjen novi izgled boca i nalepnica sa prigodnim dizajnom. Sem tradicionalnog kvaliteta, nova ambalaža vodi računa o ergonomiji i navikama potrošača. U saradnji sa partnerima su primenjene nove tehnogije štampanja sadržaja i plastificiranja etiketa. Tokom nastupajućih Božićnih i Novogodišnjih praznika novi izgled boca i prigodnih etiketa uz tradiocionalni kvalitet zdravih voda Zdrava Voda d.o.o., biće Vam pri ruci i u Vašem omiljenom kafiću, klubu, restoranu, hotelu.

Pogledajte galeriju etiketa za više informacija

 

   

 

Telfor 2005, dve godine uspešnog i prepoznatljivog nastupa Zdrava VODA d.o.o., 22 - 24 novembar 2005, Beograd

Oblast komunikacija je jedan od motora razvoja savremenog društva. To je važna i neophodna osnova za primenu informacionih tehnologija, neogranićenu razmenu misli i ideja, naučnih saznanja. Telfor je manifestacija u Srbiji i Crnoj Gori na kojoj se mogu videti mnoga dostignuća u ovoj dinamičnoj oblasti, ali razmeniti iskustva i saznati važne informacije o budućim trendovima razvoja. 13 godina Telfor uspešno obavlja svoju misiju. Dve godine uspešnog nastupa Zdrava VODA d.o.o. u saradnji sa najuspešnijim učesnikom manifestacije Telefonijom A. D., svakako za Zdrava VODA d.o.o. znače početak uspešne tradiicije ali i proveru njene poslovne strategije i stepena prihvatanja njenih proizvoda i usluga na tržištu...

Pogledajte foto reportažu

 
Koncert Andrea Bocelli-ja u Beogradskoj Areni, 15 novembar 20005...

 

 Nezaboravno veče za sve poštovaoce muzike priredio je najveći tenor današnjice Andrea Bočeli i njegovi gosti. Prepuna Beogradska Arena, motivisani izvodjači, program za sve ukuse su zaustavili vreme. Zdrava Voda d.o.o. je bila na visini zadatka i svojim osvežavajućim zdravim vodama i besprekornom podrškom doprinela jedinstvenom muzičkom doživljaju.

 Boca za poneti sa etiketom posvećenom ovom dogadjaju je bila prijatno iznenadjenje za VIP goste slavnog tenora.

Kliknite mišem za uvećanje.  Deo ekipe Zdrave Vode d.o.o. koja je dala makismalni doprinos uspehu najznačajnijeg muzičkog dogadjaja ove godine.
 

Prva konferencija o direktnom marketingu, Beograd 6 i 7 oktobar 2005 godine...

 

Prva konferencija o direktnom marketingu održana u Beogradu 6 i 7 oktobra 2005 godine, je bio znaćajan i inspiritivan dogadjaj za poslenike u marketingu i značajno iskustvo za prisutne preduzetnike. Zdrava Voda d.o.o. je svojstvu sponzora dala značajan doprinos u obezbedjivanju izvarednih radnih uslova. Pored već poznatih zdravih voda i aparata za vodu koji su stalno bili na usluzi učesnicima, Zdrava Voda je svojom bocom za poneti sa prigodnom etiketom i aparatima za vodu sa posebnom konstrukcijom za svetleće reklame ukazala na praktične realizacije koje u kontekstu sadržaja konferencije mogu biti izuzetno moćno rešenje u realizacijama direktnog marketinga....

Pogledajte foto reportažu za više detalja.

 

Svetski dan Srca, 25 septembar 2005, u Beogradu...

Beograd široko srce ima, kaže stari šlager ilustrujući otvorenost i poznati šarm Beograda. Beogradjani i gradjani SCG pak s druge strane nose neslavni svetski rekord u pogledu raspostranjenosti bolesti srca. Stoga je manifestacijama koje prate ovogodišnji Svetski Dan Srca pridat izuzetan značaj. Na organizaciji predivnog dogadjanja na prostoru Ade Ciganlije našli su svi kojima zdravlje nešto znači: Ministarstvo Zdravlja, Beogradski Domovi Zdravlja, Instituti, privatne klinike, poznate ličnosti iz sporta, kulture, politike, diplomatski kor i svakako sami beogradjani. Svoj doprinos i uspehu ove manifestacije kao i ideji da preraste u tradicionalnu i kontinualnu akciju dala i Zdrava Voda d.o.o. kao sponzor i kao direktni učesnik sa svojim zdravim vodama i water coolerima. Boca za poneti sa zdravom vodom i specijalnom prigodnom etiketom je bila apsolutni hit manifestacije...

Veliki broj promotivnih punktova na kojima su deljeni propagandni materijali i saveti, proveravalo zdravstveno stanje, izvodile fitnes vežbe uz posebno atraktivne majce za mnoge posetioce će ostati u lepom sećanju, kao i predivna priroda Ade Ciganlije i osvežavajuće zdrave vode...

Kliknite mišem za uvećanje

Pismo zahvalnosti Ministarstva Zdravlja republike Srbije za doprinos Zdrave Vode d.o.o. uspehu akcije povodom Svetskog Dana Srca, još jedno u nizu značajnih priznanja...

Pogledajte foto reportažu za više detalja.

 
1. Trofej Beograda u softball-u...

Napred Zdrave Vode!

Očekivanje

Dinamika

Elegancija i koncentracija

1 Trofej Beograda u softball-u je odrzan 25. i 26. juna 2005. Na turniru su uzele učešće ekipe iz Bugarske, Slovenije, Hrvatske i Beograda. Zdrava Voda d.o.o. je svesrdno pomogla prvi medjunarodni turnir u ženskom bezbolu u Beogradu. I ako je vrhunski sport nezamisliv bez zdravih voda, Zdrava Voda d.o.o. je istaknuti sponzor i prijatelj "mladih" sportova, rekreativaca i jednostavno svih ljudi koji vole zdrav život.

 
JUl, Zdrava Voda d.o.o. u finalu svetske odbojkaške lige...

Zdrave vode Zdrave Vode d.o.o., eksluzive vode Sport Cafe-a, združeni nastup u finalu svetske odbojkaške lige u beogradskoj Areni. Veliki uspeh naše odbojkaške reprezentacije i izvanredna organizacija. Rekordan broj posetioca i zemalja koje su preuzimale TV prenos sa ovog dogadjaja...

Pogledajte foto reportažu za više detalja.

 

Jun, akcija "Iskuliraj leto" u punom zamahu...

 

Akcija Zdrave vode d.o.o. "Iskuliraj leto" dobija na zamahu uvodjenjem novih formi komunikacija.Mouse click to enlarge!

Potražite u Vašem omiljenom kafiću, restoranu, hotelu prepoznatljivi logo Zdrave Vode d.o.o. i bićete prijatno iznenadjeni kada u meniju napitaka prepoznate Vašu omiljenu zdravu vodu. Horeca konzumenti su tradicionalno važan segment tržišta za Zdravu Vodu d.o.o.. Pogledajte incijalnu listu Horeca objekata na kojim su prisutne zdrave vode Zdrave Vode d.o.o. 

Ukolko Vaše omiljeno mesto za trenutke odmora nije u mogućnosti da Vam obezbedi Vašu omiljenu zdravu vodu, pozovite nas, potrudićemo se da kod Vaše naredne posete ne bude tako!

 

Mouse click to enlarge!Pčelarstvo je tradicionalno prisutno u Srbiji od davnina. Mnoge poznate i zaslužne ličnosti su svoj napor i etuzijazam usmerili za unapredjnje ove delatnosti i kulture ishrane bazirane na medu i njegovim proizvodima. Grad Čačak i njegova okolina su izuetno poznati medju proizvodjačima meda u Srbiji...

 

Poštujući drevnu srpsku formulu za dugovečan i zdrav život: "Svakog jutra po jednu kašiku prirodnog meda i čašu čiste izvorske vode", Zdrava Voda d.o.o. sa svojim zdravim vodama zamenjuje čistu izvorsku vodu koju je zbog areo i zagadjenja zemljišta sve teže naći, a sponzorstvom pomaže sve akcije koje doprinose proizvodnji prirodnog meda, pa tako i knjigu Društva Pčelara iz Čačka...

 

Kao što je već poznato, sport je najvažnija sporedna stvar na svetu. Sportski dogadjaji danas spajaju na milione ljudi a najsvršenija tehnička sredstva se koriste da zabeleže, prenesu i prikažu sve važne i dramatične detalje. Zdrav način ishrane i zdravi napici su sastavni deo priče o sportu bio on vrhunski, amaterski ili rekreativan.

Zdrava Voda. d.o.o. je sponzor izuzetnog dogadja ovog leta, posvećenog sportu i navijačima čije ponašanje i emocije dalju konačnu aromu svakom sportskom dogadjaju, pri čemu mnogi eksperti smatraju da sport i postoji jedino zbog navijača.

Plakat sa najave izložbe- kliknite mišem iznad slike koju ste izabrali za uvećanje.

 

Mlada slikarka Vesna Todorović, jedna iz plejade onih koji dolaze ali koji su već izgradili svoj prepoznatljiv stil i dokazali ga na predhodnim izložbama, posvećuje svoju novu izložbu tokom jula, fudbalu i navijaćima. Zdrava Voda d.o.o. podržava ovu izložbu punim sponzorstvom očekujući da izložba bude korisna za sportiste i navijače koji čine važne konzumente njenih zdravih voda...

 

Kliknite mišem za uvećanje!

Zdrava Voda d.o.o. na putevima SCG...

Novi prepoznatljivi izgled dostavnih vozila Zdrave Vode d.o.o. je naišao na opšte interesovanje na putevima SCG. Svojim korisnicima je zdrava Voda d.o.o. olakšala prepoznavanje autentičnih brendova Zdrave Vode d.o.o., autorizovanog osoblja za distribuciju i pružanje servisnih usluga. Dizajneri Zdave Vode d.o.o. su se potrudili da pored korisnih informacija pruže i jednstven umetnicki doživljaj...

   
I ovoga leta nam zdravi i čili bili...

Dugo toplo leto je počelo, a sa njima i tradicionalna akcija Zdrave Vode d.o.o. Pored TV Pinka i emisije Balkan net, akciji se pridružio i časopis Zdrav Život, koji svojim čitaocima putem pretplate uz podršku Zdrave Vode d.o.o omogućuje jedinstvenu priliku za osveženje zdravim vodama tokom leta. Za više informacija nazovite sledeće telefonske brojeve:

 011 27 63 577 ili 011 27 64 169

Pogledajte oglas za više detalja

 

vrh stranice

predhodna godina